DCW | Hannover Messe 2017

Thomas Scheler
Tel.: +49 221 1397701

Supported by

German-Chinese Business Association (DCW)

EU-China Business Association

HANNOVER MESSE 2015 – Global Business & Markets

HANNOVER MESSE is a major forum for decision-makers and the most important technology event worldwide, where professionals make up 95% of the attendees. This impressive event attracts 200,000 trade visitors, companies and 5,000 exhibitors from various countries at one venue.

HANNOVER MESSE’s “Global Business & Markets” foreign trade platform presents a collection of measures and programs that promote foreign trade, commercial services, and highlight new business locations. In particular, this platform helps small and medium-sized enterprises develop their operations in foreign markets.

Become a Co-Exbitor at our Joint Booth ...

You may also use the opportunity to present your expertise at one of the major China-related events at HANNOVER MESSE:

• EU-China Economic Cooperation (EUCEC) Forum 2017
  • Chinese Investments in Europe (CIE) Seminar 2017

For any questions, please contact Mr. Thomas Scheler, +49 221 1397701 | Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

DCW is looking forward to your participation at the Joint Booth!

Exhibitors at the Joint Booth “Doing Business with China”

Logo CDNetworks

Seit dem Jahr 2000 verwandelt CDNetworks das Internet in ein sicheres, zuverlässiges, skalierbares und leistungsfähiges Application Delivery Network für erfolgsorientierte E-Business-Unternehmen und verfügt über Standorte in den USA, Großbritannien, Japan, China und Korea. CDNetworks ist das einzige internationale CDN-Unternehmen, das nicht nur über langjährige Erfahrung, sondern auch über eine eigene Infrastruktur in anspruchsvollen Wachstumsmärkten wie China, Russland und anderen aufstrebenden Regionen der Welt verfügt.

Mit unseren 140 Knotenpunkten beschleunigen wir weltweit über 40.000 Websites und Cloud-Services – für Finanzdienstleister, Reiseveranstalter, E-Commerce- und E-Learning-Anbieter, für Medien-, Hightech- und Industrie-Unternehmen. So können wir einerseits auf lokaler Ebene als vertrauenswürdiger Partner auf Augenhöhe agieren und gleichzeitig als kompetente Technologie-Experten die Expansion in aussichtsreichen Zukunftsmärkten vorantreiben.

Kontakt: Franziska Beier
100 St Paul’s Churchyard, Juxon House
London, EC4M 8BU

Tel.: +44 203 1027 331
Internet: de.cdnetworks.com

“Doing Business with China” HANNOVER MESSE 2016 “Doing Business with China” HANNOVER MESSE 2016
Joint Booth “Doing Business with China” HANNOVER MESSE 2016

Past events

© 2006–2016 Deutsch-Chinesische Wirtschaftsvereinigung e.V. All rights reserved.