DCW | Hannover Messe 2019

Thomas Scheler
Tel.: +49 221 1397701

Supported by

German-Chinese Business Association (DCW)

EU-China Business Association

HANNOVER MESSE

HANNOVER MESSE is a major forum for decision-makers and the most important technology event worldwide, where professionals make up 95% of the attendees. This impressive event attracts 200,000 trade visitors, companies and 5,000 exhibitors from various countries at one venue.

HANNOVER MESSE’s foreign trade platform presents a collection of measures and programs that promote foreign trade, commercial services, and highlight new business locations. In particular, this platform helps small and medium-sized enterprises develop their operations in foreign markets.

EUCEC Forum 2017

The EU-China Economic Cooperation Forum (EUCEC) 2019 and the Chinese Investments in Europe (CIE) Seminar 2019 will be held at Hannover Messe on 4 and 5 April 2018. The EUCEC is supported by EU-China Business Association (EUCBA). Participation is free of charge for visitors of HANNOVER MESSE.

Join our International Joint Booth “Doing Business with China” at Hannover Messe 2019!

For any questions, please contact Mr. Thomas Scheler, +49 221 1397701 | Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

DCW is looking forward to your participation at our International Joint Booth “Doing Business with China” at Hannover Messe 2019!

“Doing Business with China” HANNOVER MESSE 2016 “Doing Business with China” HANNOVER MESSE 2016
Joint Booth “Doing Business with China” HANNOVER MESSE 2016

Past events

Rödl & Partner Homepage DeZhong.de Homepage

© 2006–2018 Deutsch-Chinesische Wirtschaftsvereinigung e.V. All rights reserved.